Blackmood

Erkek Mont ve Kaban Modelleri

İlker Konfeksiyon, Blackmood, Toptan Mont, Erkek Mont
  Kış günlerinin vazgeçilmezi olan montlar soğuktan korunmak için en önemli giysilerden. Montlar tüm dünyada kış sezonu giyiminde büyük yere sahip. Türkiye’de de çok fazla tercih edilen mont çeşitlerinin erkek giyimindeki önemi de büyük. Yeni kreasyon montlar bu sezonda geçen sezon olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Özellikle şişme montlar bu senenin vazgeçilmezlerinden. Şişme montların yanı sıra dar kesim montlar, renk renk desen desen ceketler ve uzun klasik erkek montları çok fazla rağbet görüyor.
    Mont seçiminde klasikten şaşmayan erkekler için dar kesimli, dik yakalı desenli klasik montlar tercih ediliyor. Ama her zaman spordan yana olan erkekler için ise hem spor hem şık olabilecek renk ve modellerde şişme montlar mevcut. Soğuk günlerde giyimin vazgeçilmez parçası olan şişme montlar birçok kombine uyum sağlayabiliyor. Özellikle kapüşonlu montlar kısa ve uzun olacak şekilde farklı modeller sunuyor. Sonbahar gezintilerinde veya soğuk kış günlerinde her yerde giyilebilir ve her zaman şık kombinler sunar.
      Çok soğuk günlerde bile hem şık duruşuyla hem de her zaman sıcak tutmasıyla tercih edilen mont modeli ise kaşe montlar. Şık olmaya fazlaca önem veren erkekler için gömleklerle ve kumaş pantolonlarla kombinlenebilen kaşe montlar şıklığından ödün vermeyen erkekler için ideal bir kullanıma sahip.
 Erkek mont fiyatları
      Erkek montları insanlara sundukları geniş model seçenekleriyle ve kış günlerinin vazgeçilmez parçası olduklarından her kesime hitap ediyorlar. Özellikle şişme montlar renkleri ve modelleri ile göz doldururken her yaştan kişilerin tercihi oluyor. Fiyat bakımından değerlendirildiğinde gerek kalitesi gerekse görsel açıdan cazip fiyatlar sunuyor.
 Blackmood Erkek Mont
      Blackmood Erkek Mont soğuk kış günlerinde sizleri en iyi şekilde koruyacak biçimde tasarlandı. İçerisinde bulunan silikon dolgular vücut ısınızı içeride muhafaza ederek sizi üşütmez. Yağmurlu havalarda su geçirmez özelliği sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Kış günlerinde yapacağınız tüm aktivitelerde kullanabilirsiniz.