Blackmood

Soğuk Kış Günlerini Isıtacak Kabanlar

İlker Konfeksiyon, Blackmood, Toptan Mont, Erkek Mont

Kış mevsiminin ve soğuk havaların gelmeye başlamasıyla birlikte kabanlar, montlar erkek kaban çeşitleri de artış göstermektedir. Kabanlar uzun, kısa, kalın, ince, kaşe, suni kürk gibi birden çok çeşitte yapılmakta olup dış giyim açısından oldukça tercih edilmektedir. İstediğiniz renk ve desenlerde, modellerde birçok kaban bulma şansınız vardır. Bu yüzden de blackmood sayfamızı ziyaret ederek birbirinden farklı erken kabanlarına göz atabilir ve tarzınıza en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kabanlar diğer dış giyim ürünlerine göre daha sıcak tutma ve soğuğu önleme konusunda önemlidir.

Soğuk günlerden korunmak için gündemi en çok dolduran kabanlar içinde size ve tarzınıza en uygun olan kabanları almak en doğrusu olmaktadır. Özellikle klasik ve rahat görünümlerdeki kaşe kabanlar son derece tercih edilmekle birlikte çok da sevilmektedir. Bunları dilediğiniz şekilde kombinleyerek ister spor, isterseniz de klasik bir görünüme kavuşabilirsiniz. Şık ve maskülen olmak isteyenler için erkek kaşe kaban modelleri birebirdir. Aynı zamanda kumaşının oldukça güzel ve rahat olması da insanların hareket etmeleri durumunda rahatsızlık vermemektedir. Yumuşak dokusu sayesinde estetik bir görünüm katmakta olan kabanlar kışın vazgeçilmezi olmaktadır. Erkek kabanları kısa ve uzun olmalarının yanı sıra farklı modelleriyle de her tarzdan insana hitap edecek şekilde tasarlanmaktadır.

Erkek Kaban Modelleri Nelerdir?

Soğuk havanın ve nemin vücuda geçişini büyük oranda engellemekte olan kabanlar sayesinde kışın hasta olmanızın önüne geçersiniz. Kabanlar pantolonlarla istediğiniz şekilde kombin edilebilirken kışlık ayakkabı, bot gibi eşyalarınızla da oldukça uyumlu olmaktadır. Erkek kaban modelleri vücudunuzu çepeçevre saracak şekilde tasarlandığı için üşümenize engel olmaktadır. Kalın ve katmanlı dokusu sayesinde soğuktan korunabilirsiniz. Soğuk hava geçişini engelleyen özelliği sayesinde tüm gününü dışarıda geçirenler bile üşümeyerek kendisini koruyabilmektedir. Farklı kalıpları, kesimleri ve tasarımları ile her tarzdan insanı etkileme özellikleri vardır. Farklı kalıpları ile de her kilo ya da boydan olan insanlar tercihini rahatlıkla yapabilmekte ve kaban kullanabilmektedir.

Kış aylarında ya da sonbaharda, soğuk günlerde yağmur yağmasına karşılık kapüşonlu yapılan kabanlar sizi yağmurdan koruyabilmektedir. Erkek kaban sevenler için her kesim ve modelde kaban bulmak mümkün olduğu gibi istediğiniz renkteki kabana ulaşmanız da son derece mümkündür.

Erkek Kaban Fiyatları Nedir?

Her markanın ya da her kalitede tasarlanan kumaşın kabanı giyilemeyeceği için ilk olarak yapılması gereken şey kalite ve marka olmalıdır. Tabi ki bu durumda en iyi kalitedeki ve kumaştaki kabanın fiyatı da değişiklik göstermektedir. Ancak soğuk günlere  dayanıklı olması ve sizi koruması için ilk olarak yapılacak şey kaliteli bir kaban tercihidir. Kabanın modeli, kesimi, kumaşı, markası ve hatta rengi dahi fiyata etki edeceği için fiyat belirlenirken her şey düşünülmektedir. Bu nedenle erkek kaban fiyatları açısından farklı tür marka ve kumaşta olan kabanlar çeşit çeşit olduğundan her bütçeye uygun kaban bulmak mümkündür.

Birden çok çeşitte olan kabanlar renkleriyle adeta kombinleri tamamlayan özelliktedir. Bu da her insanın sevdiği renge yönelmesini ve bu sayede kışın tarzını yansıtmasını sağlamaktadır. Her beğeniye uygun olabilecek kabanları her bütçeye uygun şekilde de bulabilme imkanı vardır. Erkekler için son derece avantajlı olan kaban modelleri kolaylıkla kombin edilebilme özelliğiyle de kolaylık sağlamaktadır. Kabanın altına şık ya da spor bir pantolon üstüne gölek ya da balıkçı kazağı şık olmak için yetmektedir. Daha rahat ve cool görünüm yakalamak isteyenler de spor bir pantolon ve postal, bot ya d kışlık spor ayakkabılarla oldukça rahat ve şık olabilmektedir. Bu hem her gün ne giyeceğini düşünmek zorunda bırakmaz hem de her güne yeni bir tarz oluşmasına fırsat sunmaktadır.

Erkek Kaban Sıcak Tutar Mı?

Kış için almakta olduğunuz montlar  ya da kabanlar ne kadar şık ve rahat olursa olsun kesinlikle en çok beklenen şey kişiyi sıcak tutmasıdır. Çünkü soğuk kış günlerinde kabandan beklenen ilk şey insanı dışarıdaki soğuktan koruması ve üşütmemesidir. Bu yüzden de montun kumaşı iyi seçilmeli ve sizi üşütmeyecek olan kumaştan yapılmış kaban tercih edilip alınmalıdır. Kış için alacağınız kabanların ürün etiketlerine bakarak karar verebilir ve sıcak tutma açısından size en uygun olanı alabilirsiniz. Kabanlar kış aylar ı için son derece sıcak tutma etkisinden dolayı oldukça fazla tercih edilmekte olup herkesin boyuna göre uzun ya da kısa olarak üretilmektedir. Bu yüzden kışın siyah, lacivert, beyaz ya da sevdiğiniz renk seçenekleriyle kabanları alabilirsiniz.

Erkek kabanlar kullanışlı olması açısından nasıl kullandığınıza bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Temizlik aşamasında yıkama talimatı önemli olmakla birlikte aksi bir uygulama yapılırsa kabanın hemen eskimesi ve yıpranması söz konusu olmaktadır. Bu nedenle alırken ilgili kişilere sorulması ya da kabanda yer alan talimatların iyice anlaşılması gerekmektedir. Kabanları dilediğiniz gibi kombinleme şansınızın olması da ayrı bir avantajdır. Ster spor ister dümdüz bir klasik tarzla her yerde dikkat çekebilirsiniz. Erkek kaban sıcak tutar mı? sorusu için verilecek en doğru yanıt ise evet olmalıdır. Çünkü üretim aşamasında kullanılan kumaşı, malzemesi ve markanın kalitesi gibi hususlar sayesinde kabanlar son derece sıcak tutan dış giyim ürünleridir.

Burada kaban kumaşına bakılırken kumaşın yumuşak dokuda olması ve sıcak tutacak izlenimini vermesine dikkat etmelisiniz. Kumaşa verilen önem sadece sıcak tutması için önemli olduğu kadar yumuşak dokulu bir kaban rahat hareket etmenizi de sağlamaktadır. Aksi takdirde soğuk günlerde dilediğiniz gibi hareket etmeniz zorlaşabilir ve almış olduğunuz kaban sizi yorabilmektedir.

Erkek Kaban Alırken Neye Dikkat Edilir?

Kaban alınırken ilk olarak kumaşına, kalitesine ve dokusuna dikkat etmek gerekir. Erkek kaban modelleri içinde vücut tipinize en uygun olanı almanız gerektiği için çabuk karar vermeden bakıp görerek karar vermelisiniz. Uzun kabanlar herkes için uygun olmayacağı gibi çok kısa kabanlar da tam sizlik olmayabilir. Bu nedenle ilk olarak vücut tipinizi tanımanız ve size göre olan kabana yönelmeniz gerekir. Kilolu ya da zayıf kişiler de kaban seçiminde daha fazla kilolu gösterecek kabanlara yönelmemelidir. Bu da ancak kabanın kumaşının doğru seçilmesiyle mümkün olmaktadır. Ayrıca kumaşa bakılarak yıkama talimatları değişkenlik göstereceği için kaban alırken sormalı ya da talimatları iyice anlamalısınız. Bunu yapmadığınız durumda kaban daha abuk eskiyebilir ve deforme olabilir. Tarzınızı yansıtmak için daha kolay kombin edilebilen kaban renklerini tercih ederek siyah en çok yakışan rengi almalısınız. Örneğin siyah her zaman için kurtarıcı olmakla beraber oldukça tarz ve şık bir görünüm yansıtmaktadır.

Aynı zamanda kabanda cepler olması soğuk kış günlerinde işinize yaramakta olup ellerinizi ısıtacaktır. Polyester, naylon gibi kumaşlardan yapılan kabanlardan her zaman kaçınarak daha sıcak tutacak kabanlara yönelmelisiniz. Cepli kabanınıza telefon, para, cüzdan gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz için bu size daha çok avantaj katmaktadır. Kabanınızın diğer kıyafetlerinizin renkleriyle uyumlu olmasını istemekteyseniz eğer gardıroptaki renk ağırlığına bakarak erkek kaban alma sürecinde tercihinizi buna göre yapmalısınız.