Blackmood

Kışın En Tarz Erkek Mont Modeli

İlker Konfeksiyon, Blackmood, Toptan Mont, Erkek Mont

Mevsim değişimleriyle birlikte insanların kıyafetlerinde de değişiklik olmaya başlamakta ve kış ayları için erkek mont ihtiyacı artmaktadır. Kış mevsiminde üşümemek ve hasta olmamak için montlar son derece önemlidir. Ayrıca şıklıktan ödün vermeyerek de kış mevsimini gayet tarz ve kendinizi beğenerek geçirebilirsiniz. Soğuk kış günlerinden biri koruması adına aldığımız ve giydiğimiz montlar sayesinde sıcak kalmakta ve soğuğun olumsuz etkisinden kurtulmaktayız. Bu montlar birden çok sayıda çeşit çeşit, renk renk ve her bedene uygun olacak şekilde tasarlanmakta olup her tarza hitap edecek modeller mevcuttur. İçi yünlü, su geçirmez, deri, pamuklu, polyester gibi pek çok kumaş türüyle de kişinin zevkine göre seçim yapılması mümkündür.

Verilmekte olan son derece güvenli ve özenli olan hizmet ile Blackmood çok sistemli ve ülke standardının üstünde memnuniyet sunmaktadır. Dilediğiniz her modelde ve kalıpta monta ulaşmak için bizleri tercih edebilir ve tam da tarzınıza uygun montları satın alabilirsiniz. Her renk montun bulunduğu Blackmood sayesinde tarzınızı konuşturabilir ve bütçenize uygun şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Her sezon farklı ve yeni tasarımları bulabilir ve her mevsim ayrı şekilde kendinizi ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Üstelik aklınızda tasarlamakta olduğunuz hemen hemen her tarzdaki kombine de ayak uydurabilecek olan erkek montları gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve alabilirsiniz. Neyi tercih edeceğiniz tamamen size kalmakta olup istediğiniz renk ve stildeki monta yönelebilirsiniz.

Dış giyimin en önemli parçalarından olan erkek mont ürünü kış aylarının vazgeçilmezi desek yeridir. Spor, gündelik, klasik gibi çeşitli tercih alternatifleriyle hemen hemen her tarzdaki insanın beğenebileceği montlar vardır. Günlük hayatında rahatlığı ve spor olmayı tercih edenler ya da daha cool durmaktan hoşlananlar için her tarzda mont tercihi söz konusudur. Aynı zamanda hiçbir şekilde üşütmemesi ve su geçirmemesi de montların tercih edilme aşamasında son derece etkili olmaktadır. Buna ek olarak ise hem spor duruşu hem de şık duruşu yakalamanız için de gayet spor şık mont modelleri bulunmaktadır. Bu tarzdaki montlara ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Erkek Mont Modelleri Nelerdir?

Kış ve sonbahar aylarının vazgeçilmezi olan erkek montları birden çok seçeneği ile sizlere kolaylık sunmaya devam etmektedir. Sıcak tutmasının yanı sıra farklı tasarımlar ile de erkek mont modelleri dikkat çekici olmaktadır. Erkek montları her ortamda giyilebilir olmasıyla spor ve şık ürün çeşitliliği ile son derece tercih edilmektedir. Erkek montlarının su geçirmeyen ve yağmur yağdığında dahi kişiyi rahatsız etmeyecek olan kumaşlardan yapılması da kişileri memnun kılmaktadır. Erkek kontları ceket ve benzeri  uzunlukta çeşitlerine ayrılmakta olup tamamen kişinin tercihine göre seçilmektedir. Erkek montları genel olarak kapüşonlu, fermuarlı ve düğmeli olarak üretilmektedir. Kapüşon kullanmak yağmurlu havalarda mantıklı olmasının yanı sıra kapüşon sevmeyen kişiler için çıkarılabilir ve istenilen zaman yeniden takılabilir özelliktedir.

Montları yakaları genellikle dik yaka olarak yapılmakta ve bu boyun, ense bölgesini soğuktan ve sıcaktan korumaktadır. Mont modellerinde tok kumaşlar tercih edildiği kadar yeni kumaş türleri de tercih edilmektedir. En sık kullanılan kumaşlar içinde polyester ve poliamid yer almaktadır. Kürklü montlarda en sıcak tutmakta olan montlar arasında yerini alıp kaz tüyü erkek mont modelleri çetin soğuklarda her zaman yanınızdadır. Montların daha sıcak tutması için kullanılan elyaf ve tüyler gerçekten işe yaramaktadır. Mevsimlik montlarda yağmurlu ya da serin havalarda spor, yürüyüş yapmak isteyenler için oldukça avantajlıdır. Bu yüzde kişi kullanım alanını da göz önünde bulundurarak kendisi için en uygun montu tercih edebilmektedir.

Erkek Mont Giyilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Erkek mont kullanan kişiler montun kirlenmesi durumunda yıkama, kurulama ve kullanılmayacağı zamanlarda saklama durumlarına çok dikkat etmelidir. Çünkü montun daha temiz ve sağlam kullanılması, uzun ömürlü olması temizliği aşamasında yapılan uygulamalarla ilgilidir. Bu tarz kıyafetler dış giyim olduğu için ve dışarıda giyildiğinden dolayı sağlam ve tok kumaşlardan yapılmaktadır. Bu ürünlerin yıkma talimatlarına uyularak temizlenmesi de oldukça önemli bir husustur. Erkek mont giyilirken dikkat edilmesi gerekenler içinde montun temizlik aşamasına özen gösterilmesi yer almaktadır. Bazı montlar çamaşır makinesinde yıkamaya daha uygunken bazıları değildir.

Böyle bir durumda yıkma talimatı incelenmeli ve montun temizlenmesiyle alakalı olarak hangisi daha uygunsa o işlem yapılmalıdır. Üretilme aşamasında kullanılan kumaşlardan dolayı montların yüksek sıcaklıklarda yıkanması deforme olmasına ve yıpranmasına neden olacağı için montun nasıl temizlenmesi gerektiğini iyi anlamak gerekmektedir. Bu nedenle erkek mont temizliği için monta özel olarak belirtilen yıkama talimatı dikkate alınmalıdır.  Bazı montların üzerinde daha hassas yapıda olan düğme, aksesuar, fermuar bulunduğu için bunların yıkama aşamasında zarar görmemesi adına hassas programlarda yıkanması tavsiye edilmektedir. Deterjan ölçüsüne dahi dikkat edilmesi gerektiği için her montun yıkama aşamasında yetecek kadar deterjan koyulması önemlidir. En ufak şekilde kirlenen mont için ise nemli bezle silinmesi de en doğru yöntemlerden biridir.

Erkek Mont Fiyatları Nedir?

Montlar yapımı aşamasında kullanılmakta olan kumaş, kalite ve deri bakımından değişiklik göstermektedir. Her mont farklı kalitedeki kumaştan yapıldığı da için bu en çok da fiyata etki etmektedir. Yani erkek mont fiyatları belirlenirken kumaşı, kalitesi, tasarımı, kullanılan materyali, aksesuarı ve markası dikkate alınmaktadır. Seçilmekte olan mont modeli ve bu montun kalitesinden kumaşına kadar her şey önemli olmaktadır. Daha kaliteli ve soğuklardan korumak için daha nitelikli şekilde yapılan bir montun fiyatı da bununla doğru orantılı olarak artış göstermektedir. Ancak daha uygun ve bütçe dostu olan montların varlığı da söz konusudur.

Herkese uygun olarak tasarlanmakta olan montlara ulaşabilir bütçenize en uygununu alabilirsiniz. Montlar zaten dış giyim olduğu için çoğu kişi en çok da estetik duruşuna bakarak karar vermektedir. Bu nedenle de erkek mont nasıl seçilir? Gibi sorular ortaya çıkmaktadır. Buna verilecek en uygun cevap ise kişinin kendisini ve vücudunu iyi tanımasıdır. Yani kişi kiloluysa eğer şişme mont türlerine değil de daha çok dümdüz inen ve kabarık olmayan montlar tercih etmelidir. Çünkü şişme mont olduğundan daha kalın göstereceği için hiç istenmeyen görünüm vermektedir. Aynı zamanda kışın en çok kullanılan renkler, modeller daha güzel duracağı için popüler parçalara göz atmakta fayda vardır. Buna ek olarak ise en önemli detaylardan biri sizi son derece sıcak tutmasına ve üşüyüp hasta olmamanızı sağlayacak bir mont almalısınız. Bu kürklü montlar, tüylü ya da daha sıcak tutan modeller içinden seçilebilir.

Seçilecek olan montun ilk olarak gözünüze nasıl hitap ettiğine ve zevkinize uygun olup olmadığına bakarak karar vermelisiniz. Soğuk kış günlerinden sizi koruyacak olan montun seçilme sürecinde her şeyi göz önünde bulundurmakta fayda vardır. Kalitesi, kumaşı, rengi ve modeli gibi bir çok detaya dikkat edilmelidir. Hem soğuk günleri daha sıcak geçirmek hem de bu sayede tarzınızı yansıtmak için size en uygun olan erkek mont tercihini yapmanız önemlidir.