Blackmood

Her Daim Moda Olan Erkek Montları

İlker Konfeksiyon, Blackmood, Toptan Mont, Erkek Mont

Sonbahar kış modasının ana parçalarından biri olan erkek mont çeşitleri hem fiyat hem de model olarak geniş bir yelpazeye sahiptir.

Kalitenin ve tasarımın ön planda olduğu erkek mont gibi parçalar kombinlerin tamamlayıcısı olarak kabul edilir. Estetik görünümünün yanı sıra vücudu sıcak tutmasının da beklendiği montlarda birinci sınıf kaliteli malzemelerin kullanılması önemlidir. Her sene yeni sezon ürünleri ile pek çok kişinin beğenisini kazanan montlarda kapüşon, fermuar, düğme, metal gibi detaylar kullanılarak modellerde çeşitlilik yapılır. Tasarımlarda çeşitliliğin olması herkesin kendi zevkine uygun parçaları bulabilmesini sağlar.

Beğeni toplayan erkek montlar genellikle siyah, lacivert, gri, kahverengi gibi koyu renklere sahip olanlardır. Diğer üst giyim ve alt giyim ürünleri ile kombin etmesi kolay olan bu renkler kadınlar tarafından da sıklıkla kullanılır. Kaliteli markalarda renklerin tonları daha canlı olup giyildiğinde mont kendini daha iyi belli eder. Bu tür parçalar bir kere satın alınıp uzun süre boyunca kullanıldığından seçim aşamasında kaliteden ödün vermemekte fayda vardır.

Erkek Şişme Mont Çeşitleri

Erkek montlar kendi içerisinde spor ve klasik olmak üzere farklı tarzlara ayrılır. Spor montlar günlük giyim için daha fazla uygun olup bu kategoride ilk sırada erkek şişme mont modelleri yer alır. Özellikle kapüşonlu şişme mont çeşitleri kategorinin en çok ilgi gören parçaları arasında bulunur. Kaz tüyü, elyaf, yün gibi iç dolguya sahip olan modeller soğuk kış günlerinde bile vücut sıcaklığının dengede olmasını sağlar. Kapitone mont türü olarak da bilinen bu montlar sıcak havanın vücutta tutulmasına izin verir. Modası yıllardır hiç geçmeyen şişme mont çeşitlerinde renk ve beden seçenekleri oldukça geniştir. Kabarık yapısından dolayı bu montlar genellikle daha ince vücut yapısına sahip kişiler tarafından tercih edilir.

Konfor ve rahatlık açısından daha uygun olan şişme montlar içerisindeki hava boşluğu ile izolasyon sağlar ve soğuk havayı dışarıda bırakır. İç kısmı tamamen dolgulu olduğu için bazı kullanıcılar tarafından kaşe kabanlara göre daha sıcak tuttuğu söylenir. Hafif yapıda olması gün içerisinde montla rahat vakit geçirebilmeyi sağlar. Sırt ve omuz ağrısı yapmayan montlar ergonomik olması ve kolayca temizlenebilmesi ile bilinir. Bu nedenle en çok tercih edilen erkek mont modelleri arasında ilk sıralarda yer alır. Özel dolgulu kısımları kullanıcısına eşsiz konfor sunan şişme montlar esnek yapıda olmasıyla hareket kabiliyetini kısıtlamaz. Su geçirmez kumaştan üretilmiş olması kış sezonunda her gün gönül rahatlığıyla montu giyebilmeyi mümkün kılar.

Erkek Mont Modelleri

Her sezon birbirinden farklı seçeneklere ev sahipliği yapan erkeklere özel mont modelleri farklı renk ve desenlere sahiptir. Cepli ve cepsiz gibi farklı seçenekleri bulunan montlarda özgün tarzlar bulmak da mümkündür. İçerisinde tüy olan montlar dışarı ile vücut arasındaki hava akışını kestiğinden dolayı daha fazla tercih edilir. Mevsimlik ve kışlık mont kategorilerinde bu türün örneklerine sıkça rastlanabilir. Kış aylarına özel üretilen montlar arasında içi yünlü erkek mont, kayak montu, su geçirmez erkek mont gibi modeller mevcuttur. Sert ve soğuk havalar için genellikle içi yünlü olan montlar uygundur. Günlük kullanımın yanı sıra farklı spor dalları ile ilgilenen kişiler için de erkek mont modelleri oldukça önemlidir. Vücut ısısını dengede tutan ve her hava koşuluna karşı koruma gösteren kaliteli montlar yüksek kalitede olmasıyla dikkat çeker. Böylece montu giyen kişiler kendilerini güvende ve sıcak hissedebilir, mont ile diledikleri ortama rahatça girebilirler.

Erkek Mont Fiyatları Ne Kadar?

Kışlık erkek mont fiyatları ve modelleri ile ilgili mağazalarda sayısız seçenek vardır. Genellikle kalitesine ve tasarımına göre fiyatlandırılan montlarda her bütçeye uygun modeller bulunabilir. Sade, düz ve daha basit şekilde üretilmiş olan montlar en uygun fiyatlı ürünler arasında yer alır. Ancak montun üretiminde kaz tüyü, yün gibi ilave malzemeler kullanılmışsa bu durum fiyatlarda artışa neden olacaktır. Uzun süreli ve verimli kullanım için mont alırken bu tür dayanıklı ve kullanışlı malzemelerden olanları tercih etmek gerekir.

Ceket tarzında olan düz montların fiyatları kapüşonlu ve kürk yakalı montlara göre daha ekonomiktir. Erkek giyim markalarının koleksiyonları incelendiğinde her modele özel fiyatların belirlendiği görülecektir. En uygun fiyatlı ürünü kolayca bulabilmek için mont kategorisinde artan fiyat sıralaması yapılabilir. Bu tür parçaları satın alırken fiyat kalite dengesinin sağlanıp sağlanmadığı mutlaka kontrol edilmelidir. Her yüksek fiyatlı ürün istenilen kalitede olmayabilir. Daha kullanışlı olması adına kalitesinden emin olunan kapüşonlu ve fermuarlı olan modeller fiyat göz ardı edilerek satın alınabilir.

Ucuz Ve Kaliteli Erkek Mont Modelleri

Hem kot hem de kumaş pantolonlarla kullanılabilen erkek dış giyim ürünleri günlük kullanımlar için ideal alternatiflere sahiptir. Kısa veya uzun modellerin olması herkesin kendi boyuna göre mont seçebilmesini sağlar. Düz ve desenli montlar kış sezonunda boğazlı triko kazaklar ile kolayca kombin edilebilir. Sonbahar sezonunda ceket havasıyla da giymek isteyenler için kahverengi ve bej tonlarında olan kısa şişme montlar daha uygundur. Dik yakalı ve fermuarlı olan bu modeller tişört, sweat ve kazak fark etmeksizin her parça ile uyumlu bir görünüm oluşturur.

Su geçirmez kumaşlardan üretilen montlarda kırmızı, gri, siyah, bej, mavi, taba, yeşil, lacivert gibi renkler vardır. Renk fark etmeksizin her bir erkek mont cepli olarak üretilir. Cepsiz olan modellerin sayısı biraz daha sınırlıdır. Gün içerisinde cüzdan, telefon gibi eşyalar için koyacak yer sıkıntısı olmaması adına montlarda fermuarlı cepler kullanılmıştır. Montların astar kısımlarında ilave gizli cepler de bulunur. Ayrıca bu bölümde çift renk kullanılması montu daha kullanışlı hale getirir. Birden fazla renk içeren montları farklı parçalarla kombin etmek daha kolay olacaktır. Beyaz ve siyah tonları her zaman kombinlerin kurtarıcı renkleridir.

Erkek Mont Nasıl Seçilmelidir?

Dış giyim ürünlerini seçerken biraz daha dikkatli olmak gerekir. Bu tür parçaların içerisinde kazak, sweat, tişört gibi ikinci bir kıyafet olduğundan montun beden seçiminde titiz davranılmalıdır. Genellikle dış giyim ürünlerinin beden ölçüleri biraz daha büyük olacak şekilde tasarlanır. Erkekler için kışlık mont seçerken ürünün konforlu ve sağlıklı olması önemlidir. Nefes alabilir özellikte kumaşlardan üretilen montlar kullanıcısın hem sıcak tutar hem de terlemesine engel olur. Böylece hasta olma olasılığı da en aza iner. Dikişleri sağlam ve kumaşı ideal özelliklerde olan montlar gönül rahatlığıyla satın alınabilir. İlk günkü estetik görünümünü uzun süre koruyabilen kapüşonlu erkek montlar daha fazla tavsiye edilir.

Erkek mont satın alınacağında bütçeye uygun olmasına da dikkat edilmelidir. Kış boyunca maksimum düzeyde koruma sağlayan modeller için fiyat aralığı genellikle yüksektir. Bu fiyatları en uygun seçeneklerde görmek için alışveriş amaçlı online mağazalar kullanılabilir. İnternet mağazasına özel indirimler yapılması sayesinde beğenilen ürün daha uygun fiyatlardan satın alınabilir. Mağazadan verilen tüm siparişler adrese teslim edilir ve kullanıcı memnuniyeti daima üst düzeyde tutulur. Her bir ürün için hızlı teslimat ilkeleri geçerlidir.